четвер, 10 листопада 2022 р.

А ви під яким прапором?


 Наша країна відзначає День державного прапора. Прапора , як символу державності, незалежності, символу нескореної України. У цьому сенсі – ми, як громадяни вільної нації - всі під синьо-жовтим прапором.

Нація рабів , що вийшла з Єгипту, рухалась з Мойсеєм в сторону Червоного моря. Шість сотень тисяч народу, згідно оцінки Мойсея,(Чис.11:21) розтяглися величезним, людським морем. Як не загубитися, як знайти своїх, як зорієнтуватися???
Питання вирішувалося просто – прапор! «Отаборяться сини Ізраїлеві кожен при прапорі своїм, за ознаками домів своїх батьків…» (Чис.2:2) Тепер фраза: «прапор вам в руки» набуває конкретного змісту. Я знайду тебе за твоїм прапором! Його видно здалеку, його кольори, форма говорить про того, хто під прапором.

«З нами Бог» - було викарбувано на пряжках ременів німецьких солдатів Другої світової війни. Думаю - на прапорах теж. Наслідки відомі. Сучасні агресори з півночі йдуть під прапорами «руського міра», що за цим – ми знаємо. Райдужні прапори прихильників содомії говорять самі за себе – ми не такі, як задумав Творець.
Під якими прапорами йдемо ми, наші сім’ї у церкві, у соціумі? «Ти дав прапора тим, хто боїться Тебе, щоб збирались вони перед правдою…» (Пс.60:6) «Я Дорога, Правда й Життя» - проголошує Христос. Одного дня, несправедливо осуджений, понівечений, закатований Христос був, як Прапор, піднятий на вершині. Навіть помираючи, Правда перемогла!

Основа Божого престолу – правосуддя і справедливість (Пс.88:15), а тому прапор перемоги в Україні –це тільки питання часу. А тим хто захлинається й смакує неправду – наслідки гіркі й незворотні: «І за це Бог пошле їм дію обмани, щоб у неправду повірили, щоб стали засуджені всі, хто не вірив у правду, але полюбив неправду» (2 Сол.2:10)

Під якими прапорами йдемо???

Немає коментарів:

Дописати коментар

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

 БЛАГОСЛОВЕННОГО НАМ З ВАМИ НОВОГО РОКУ!