четвер, 8 грудня 2022 р.

ЩО НЕНАВИДИТЬ БОГ? #6

Свідок брехливий, що брехні роздмухує, (Притчі Соломона, 6:17)

Свідок - це людина, яка була очевидцем якої-небудь події і готова про це свідчити. Засвідчити про те, що бачив і чув, не додавати й не віднімати від фактів.
Свідок брехливий або лжесвідок – порушник 9 заповіді: «Не свідкуй неправдиво…» (Книга «Вихід» 20:16) Такий свідок додає своє, перекручує факти, частково говорить правду про ситуацію, очевидцем якої він був або зовсім не був.
Такими діями він роздмухує брехні, запалюючи пекельне коло обману, несправедливо піддаючи безпідставним стражданням невинних, а тому: «Свідок брехливий не буде без кари, хто ж неправду говорить, загине!» (Книга Притч 19:9)
Погодьтеся, що ця фраза, як гасло була б дуже доречною у студіях радіо-телеканалів, у судах, на конференціях, інколи – навіть у домах молитви й храмах.
Наш приклад: «Так говорить, Амінь, Свідок вірний і правдивий, початок Божого творива – знаю твої діла…»
Господь Ісус Христос – Свідок вірний, Який знає все, попереджує: "А лякливим, і невірним, і мерзким, і душогубам, і розпусникам, і чарівникам, і ідолянам, і всім !!!неправдомовцям!!!! - їхня частина в озері, що горить вогнем та сіркою, а це друга смерть!"
Це не погрози, це інформація для роздумів, це попередження Істинного й вірного свідка – Христа. (Книга Об'явлення 21:8)

Немає коментарів:

Дописати коментар

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

 БЛАГОСЛОВЕННОГО НАМ З ВАМИ НОВОГО РОКУ!