вівторок, 21 березня 2023 р.

Великий Переселенець✝️


Кажуть в народі – два рази переселитися – це як один раз погоріти.

Ще рік тому це слово – переселенці - майже не звучало. Сьогодні воно як біль, як рана, як дитячі гіркі сльози.

Чи розуміємо ми людей, які переселилися? Я особисто не можу зрозуміти у повній мірі, адже після роботи повернуся до власного дому, до теплого затишку, а вони…? Щоб зрозуміти потрібно стати одним з переселених.

Проте, хочу розповісти про Великого Переселенця, Який може зрозуміти й підтримати кожного. Від перших днів народження Він стає біженцем, переселенцем у чужу країну.
Потім повертається, служить людям, чинить добро, але змушений констатувати: «Лисиці мають нори, пташки небесні – гнізда, а Я не маю де схилити голову…» Гіркі, переселенські мотиви нашого Спасителя…

Навіть зруйноване житло і втрачені кошти не йдуть у жодне порівняння з тим, що залишив Ісус Христос, коли переселився на Землю. Він залишив Небо, Дім небесного Батька й став звичайним переселенцем, Якого не розуміють, зневажають, зрештою – розпинають як останнього злочинця…

Проте у цьому є надія й оптимізм – Він був випробуваний і може допомогти тим, хто проходить випробування. Про це говорить Біблія: «Оскільки, Він Сам пройшов через випробування стражданнями, то тепер може допомогти тим, хто знаходиться у стражданнях…» (Євр.2:18)

Якщо ти сьогодні у незатишній, чужій квартирі, а думки – у рідному Лисичанську, Рубіжному , Кремінній чи Пологах, якщо немає з ким поговорити – поговори з Ним, Великим Переселенцем, Який залишив все, щоб стати твоїм другом і твоїм Спасителем.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

 БЛАГОСЛОВЕННОГО НАМ З ВАМИ НОВОГО РОКУ!