середу, 28 червня 2023 р.

Ознака останнього часу. Як приготуватися до зустрічі з Ісусом Христом?


 



Кожну людину по-особливому цікавить питання майбутнього, та що про це говорить Біблія. Про це ж саме запитували учні Ісуса: "Господи, скажи нам, коли це все буде, і які ознаки Твого приходу?"

Отже, що відповів Ісус, та що говорить Бібіля загалом про останній час та його ознаки?

Найпершою ознакою наближення приходу Христа є війна. Війни тривали впродовж усієї історії людства, починаючи від Каїна та Авеля та закінчуючи сьогоденням. 
"Ви ж про війни почуєте, і про воєнні чутки, глядіть, не лякайтесь, бо статись належить тому." (Матвія 24:6)

Природні катаклізми ще одна ознака останнього часу. До прикладу, найкривавіші землетруси ставалися впродовж останніх 100 років. 

Хвороби. "... і буде голод, [і пошесті], і землетруси в різних місцях, та це все — лише початок страждань." (Матвія 24:7-8)  
Чума, коронавірус та інші невідомі досі віруси і хвороби час від часу отруюють та забирають життя мільйонів людей. 

Ще однією рисою, характерною для останнього часу є байдужість до Бога та християнських цінностей. а також релігійне лицемірство. 
"І через розріст беззаконства любов багатьох охолоне."  (Матвія 24:12)  
У людей охолоджується любов до Бога та любов до ближнього. Незважаючи на різні катаклізми, хвороби та війни, люди стають страшно байдужими один до одного та до Бога. 

Окрім інших рис, найважливішою ознакою того, що прихід Христа наближається є проповідь Євангелія по всього світу. 
"І проповідана буде ця Євангелія Царства по цілому світові, на свідоцтво народам усім. І тоді прийде кінець!" (Матвія 24:14)
 
Чому ця остання риса є найважливішою? А тому, що саме через проповідь Доброї Звістки та завдяки Ній ми зможемо себе приготувати до зустрічі зі Спасителем, Який гряде. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

 БЛАГОСЛОВЕННОГО НАМ З ВАМИ НОВОГО РОКУ!