четвер, 10 листопада 2022 р.

#уроки_Єлисея_4

 



Голод – що робити?

Коли приходить проблема, шукають крайнього. В оточеній Самарії лютує голод. Хто винен? Зрозуміло – Божий пророк Єлисей. Завтра йому відрубають голову. Як правило, Божі люди стають зручною ціллю, коли шукають винних. Історія повторюється. Що робити?

Світ хвилюється перед можливими викликами нехватки хліба, а простіше – голоду. Йде напружений пошук розблокування українських портів щоб зерно попало за призначенням. Що робити?
Рішення древнього царя просте – відрубати голову пророку, щоб з’явився хліб. Царі – тирани схожі в діях. Відрубати газ, відрубати територію, відрізати від морів, зрештою - відрубати голову…

Рішення Боже, про яке не знає ніхто, окрім Єлисея було наступним:
«…так сказав Господь: «Цього часу взавтра буде міра пшеничної муки за шекля, і дві міри ячменю за шекля в брамі Самарії.» Слово Господнє говорить конкретно: коли? – завтра, що? – хліб, де? – в брамі Самарії, ціна? – за шекля. Саме на такі пророцтва реагуймо з повною серйозністю.

У Бога свої рішення продовольчої кризи. У Самарії вона була вирішена за рахунок агресорів. Наш Бог за основу Свого престолу поклав справедливість та право. (Пс.88:15) Віримо – історія повториться у черговий раз.

Що робити? Ми живемо у час війни, проходимо долину смертної тіні. Маємо стати Божою відповіддю на проблеми «голоду». Голоду на правду, на чесність, на відкритість, на жертовність, на християнськість християн...

Готові бути Божим Хлібом для України?

Немає коментарів:

Дописати коментар

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

 БЛАГОСЛОВЕННОГО НАМ З ВАМИ НОВОГО РОКУ!